BBQ-lohi-perunat-ripe-reformi.fi

Grillattu BBG lohi ja perunavarras

Ripe, Risto Mikkolan grillissä valmistuvat herkulliset BBQ lohi ja ja perunavarras.

Aseta kirjolohifilee folion päälle. Mausta kalafilee suolalla ja penslaa BBQ kastiketta kalafileen päälle. Grillaa kalafilee epäsuorassa lämmössä, lisää kostutettuja savustuslastuja hiilien päälle ja sulje grillin kansi. Grillaa kalafilee kypsäksi.

Sekoita kulhonpohjalle Dijon sinappi, valkoviinietikka, Sitruuna-basilika rypsiöljy, Pansuola, Tellycherry mustapippuri ja sokeri. Sekoita kaali, lehtikaali, basilika ja selleri kastikkeen sekaan ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Grillaa sipulit, paprika (poista siemenet), jalopenot (kokonaisina) ja tomaatit tummiksi pinnaltaan. Laita kaikki raaka-aineet blenderiin ja sekoita rouheaksi salasaksi

Keitä perunat lisäämällä kattilaan yksi litra vettä ja kiehauta, Lisää veteen Reformi Luomu Yrttiliemikuutiot.