1200x400_reformi_artikkeli_lautasella

Olemme mukana Lautasella -messuilla

Lautasella on uutuustapahtuma kaikille erityisruokavalioita noudattaville ja niistä kiinnostuneille kuluttajille sekä ravitsemusalan ammattilaisille. Messuilta on edustettuina niin gluteeniton, vege, vegaani, allergiat, elävä-…
Lue lisää…

1200x400_reformi_artikkeli_muistott

Herkullisia muistoja mummolasta ja lähempää

Kun suljet silmät, pystytkö kuvittelemaan elävästi, miltä mummon valmistamat lihapullat maistuivat lapsena? Ei ihme, sillä ruoka on uskomaton ankkuri, joka…
Lue lisää…

Meal Prepping

Meal Prepping tuntuu hyvinvoinnissa ja näkyy kukkarossa

Oletko jo törmännyt termiin Meal Prepping? Ehkäpä. Käytännössä se tarkoittaa siis sitä, että valmistelet vaikkapa seuraavan viikon tai muutaman päivän…
Lue lisää…

Pasta

Pasta ja tuoreet raaka-aineet ovat italialaisen keittiön ydin

Kukapa ei rakastuisi suussa sulavaan pastaan, joka valmistuu helposti ja nopeasti, tuoksuu taivaalliselta ja jossa maistuvat huolella valitut raaka-aineet?  Italialainen…
Lue lisää…

burgundinpata

Burgundinpata vie kielen mennessään

Millaisia suunnitelmia teillä on ulkoilupäivän varalle? Nyt kun etelässäkin on saatu nauttia pakkasista, on toivoa, että laduille, jäille ja rinteisiin…
Lue lisää…

tuunaa & tykästy

Reformi Luomu Vegeburgerit testissä, osa IV: lisää tuunausvinkkejä

Reformi Luomu Vegeburger -kasvispihviaineksista on moneksi. Testaajiemme keittiöissä syntyi pihvien, burgerien ja pyöryköiden ohella myös monenlaisia muita tuunausvinkkejä Reformi Luomu…
Lue lisää…

pyöräytä parasta pöytään

Reformi Luomu Vegeburgerit testissä, osa III: kasvispyörykät

Reformi Luomu Vegeburger -testaajien keittiössä valmistettiin pihvien ja purilaisten ohella myös paljon muuta. Yksi suosituimmista ruokalajeista olivat kasvispyörykät, jotka syntyvät…
Lue lisää…

Luomua ihan vegenä!

Reformi Luomu -vegeburgerit testissä, osa II: kasvishampurilaiset

Pyysimme aiemmin syksyllä aktiivisia seuraajiamme ryhtymään uusien Reformi Luomu Vegeburger -kasvispihviaineksiemme testaajiksi. Nyt on aika korjata sato ja kurkistaa testaajien keittiöihin. Tässä…
Lue lisää…