Reformi luomuliemituotteilla loihdit maistuvaa ruokaa

Arkisin ei usein ole aikaa ylimääräiseen kikkailuun keittiössä, mutta ruoan ravitsevuudesta tai mausta ei tarvitse tinkiä. Reformin luomuliemituotteet oikaisevat ruoanlaittoa sopivasti, makumaailmasta tinkimättä.

Reformin liemituotteet sopivat keittiön perusraaka-aineiksi ja helpottavat ja nopeuttavat ruoan valmistusta. Laadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu herkullinen liemi on erinomainen pohja keitoille, pataruoille ja kastikkeille. Liemijauheet sopivat myös kesäkeittiöihin perusmausteeksi sekä marinadien ja rubien pohjaksi.

Kaikki Reformi Luomu liemituotteet ovat gluteenittomia eivätkä sisällä natriumglutamaattia tai hiivauutetta. Yksi pakkaus sisältää kahdeksan kuutiota. Saatavilla päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Maista ja ihastu Reformi Luomu -liemituotteisiin! Tutustu Reformi Luomu liemituotteisiin täältä. Löydä sivuiltamme myös herkulliset reseptit.

Seuraa Reformia Facebookissa ja Instagramissa.