ripe_ep9_ruokakuva-reformi.fi

Tomaatti-basilikaperunaa ja -broilerifileetä

Ripe, Risto Mikkolan grillissä valmistuvat herkulliset tomaatti-basilika broilerifilee sekä lisukkeet. Tomaatti-basilikaperunan maustaa Reformi Luomu Yrttiliemikuutio. Ruokaohjeen savustettu caprese ja grillattu kesäkurpitsa viimeistelevät annoksen.


TOMAATTI-BASILIKA BROILERIFILEE

Keitä Kariniemen Kananpojan rintafileitä myyntipakkauksessa seitsemän minuuttia. Avaa paketti, kuivaa fileet ja sivele Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyllä. Grillaa fileitä kuumalla grillillä molemmilta puolelta muutama minuutti. Mausta Pansuolalla.


LÄMMIN MURSKATTUA TOMAATTI-BASILIKAPERUNA

Kiehauta kattilassa kerma ja Reformi Luomu Basilika-tomaattiliemikuutio. Lisää keitetyt perunat, murskaa ne ja lämmitä seos. Lisää lopuksi kuutioidut tomaatit ja basilika, mausta Pansuolalla ja Santa Maria Tellicherry mustapippurilla.


SAVUSTETTU CAPRESE

Kuivaa Mozzarella juustot paperilla. Savusta juustoja savustimessa n.  5 minuuttia. Leikkaa juustot ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna basilika. Laita juusto ja tomaattiviipaleet limittäin ja sivele pintaan Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä. Ripottele päälle hienonnettu basilika. Mausta Pansuolalla ja Santa Maria Tellicherry mustapippurilla.


GRILLATTU KESÄKURPITSA

Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osan, sivele pintaan Bull´s Eye BBQ kastiketta. Grillaa kesäkurpitsoja molemmilta puolilta muutama minuutti.