Reformi Luomu Mausteinen taatelikakku

Gluteeniton mausteinen taatelikakku

Laita kattilaan vesi, taatelit ja sokeri. Keitä soseeksi. Lisää mössöön margariini ja sulata se sekoittaen joukkoon. Sekoita mukaan myös mausteet. Jäähdytä. Vatkaa munat yksitellen seokseen. Sekoita loput kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan käännellen. Kaada taikina voideltuun, korppujautotettuun vuokaan.

Paista uunin alaosassa 175 asteessa, noin 40min. Kokeile kypsyys tikulla. Kumoa jähtyneenä.

Koristelu:
200 g maustamatonta tuotejuustoa
0,75-1 dl tomusokeria
1 tl kanelia
0,5 tl van.sokeria
Sekoita vatkaimella kaikki pehmeäksi ja sileäksi massaksi. Laita pursotinpussiin ja koristele haluamallasi pursotuksilla. Tai levitä veitsellä koko kakun päälle.

Koristele:
Pehmeitä taatelin puolikkaita.
Hieman pehmeää (sini- tai valko-) homejuustoa taatelinpuolikkaisiin.

Kakku on parhaimmillaan parin päivän kuluttua…kunhan malttaisi odottaa!