Reformi Luomu Gluteenittomat porkkanaleipäset

Gluteenittomat porkkanaleipäset

Gluteenittomat porkkanaleipäset ovat helppo ja herkullinen välipala niin treenajalle kuin koululaiselle. Leivo kerralla kunnon satsi, niin riittää pitemmäksikin aikaa!

1. Sekoita nesteeseen siirappi tai ruokosokeri, suola, munat, öljy, porkkanaraaste ja rakuuna.
2. Sekoita jauhot, maissitärkkelys ja leivinjauhe keskenään.
3. Lisää jauhoseos muiden aineiden joukkoon ja sekoita hyvin.
4. Nosta leivinpaperin päälle pellille noin tarjoilulusikallinen taikinaa, painele matalaksi ja ripottele leipästen päälle fenkolinsiemeniä.
5. Paista kiertoilmauunissa 200 asteessa 10─20 minuuttia.
6. Voitele leipäset voisulalla ja laita voipaperin ja leivinliinan alle ”makustumaan”.

Vaikeustaso: helppo

Tämä resepti on julkaistu aiemmin Soppa 365:n ja Oriolan Hyvän olon keittiössä