Ainekset
150 g Jytte Fibra gluteeniton jauheseosta
30 g hirssin siemeniä + 30 g seesaminsiemeniä
2 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 kananmunaa
150 g kevytsmetanaa tai jogurttia
3 rkl öljyä
100 g juustoraastetta
Täyte:
100 g fetajuustoa
10 kirsikkatomaattia
50 g viipaloitua sipulia
5–6 kinkkuviipaletta
Gluteenittomat ja ruokaisat lounasmuffinit
Sigrunin gluteenittomat ja ruokaisat lounasmuffinit Jytte Fibra -jauheseoksesta
Muffinit soveltuvat hyvin myös tarjottavaksi vaikkapa illanistujaisissa.
Sekoita kaikki muut paitsi täytteen raaka-aineet kulhossa. Leikkaa fetajuusto ja kinkku paloiksi ja tomaatit neljään lohkoon. Viipaloi sipuli ja kuullota se. Sekoita huolella herkulliseksi, gluteenittomaksi muffiniseokseksi. Käytä muffinivuokaa tai 10–14 paperivuokaa ja täytä kolme neljäsosaa vuoan tilavuudesta.
Paista muffinit uunin keskiosassa 200 asteessa 20–25 minuuttia.
Ainekset
150 g Jytte Fibra gluteeniton jauheseosta
30 g hirssin siemeniä + 30 g seesaminsiemeniä
2 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 kananmunaa
150 g kevytsmetanaa tai jogurttia
3 rkl öljyä
100 g juustoraastetta
Täyte:
100 g fetajuustoa
10 kirsikkatomaattia
50 g viipaloitua sipulia
5–6 kinkkuviipaletta