Reformi Luomu Gluteeniton pizza

Gluteeniton pizza

Vaikeusaste: helppo

Gluteeniton pizza saa täytteekseen tomaattia, sipulia ja mozzarellaa ja maistuu koko perheelle. Täytteitä muuntelemalla saat siitä hyvän arkiherkun.

1. Sekoita kaikki taikinan ainekset ja kaulitse seoksesta leivinpaperin päällä lähes uunipellin kokoinen pizzapohja.
2. Sipaise päälle tomaattivalmiste.
3. Viipaloi mozzarella, tomaatit ja sipuli. Jaa pizzapohjalle ensinnä juusto ja sitten kasvikset.
4. Mausta ja kypsennä 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
5. Sipaise kypsän, kuuman pizzan reunat kasviöljyllä.

Vinkki! Jos haluat täytteeseen lihaa, kokeile maukasta pekonitäytettä:
Sipaise pizzapohjalle ketsuppia. Jaa päälle tomaattia siivuina, pizzamaustetta, viipaloituja oliiveja sekä juustoraastetta. Levitä pizzan päälle säteittäin paketti Amerikan-pekonia.

Tämä resepti on julkaistu aiemmin Soppa 365:n ja Oriolan Hyvän olon keittiössä.