Reformi Luomu Gluteeniton pikkupulla

Gluteeniton pikkupulla

1. Murenna hiiva kädenlämpoiseen maitoon ja sekoita kunnes hiiva liukenee.
2. Lisää psylliuminkuorijauhetta ja anna seoksen turvota 10 minuuttia.
3. Yhdistä jauhot keskenään.
4. Lisää taikinaan kananmuna, sokerit, kardemumma, rasva sekä 8 dl jauhoista.
5. Vaivaa taikinaa koneessa tai käsin muutama minuutti.
6. Kohota taikinaa 30 minuuttia leivinliinalla peitettynä.
7. Vaivaa taikinaa vielä pöydallä loppujen jauhojen avulla.
8. Muotoile taikina kahdeksi pötköksi ja leikkaa tasaisia paloja. Pyörittele pikkupulliksi.
9. Kohota pullia viela pellillä 30 minuuttia.
10. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria.
11. Paista pullia uunin keskitasossa 225 ˚C:ssa 15 minuuttia.

Pullat ovat parhaimmillaan vastapaistettuina!