Ainekset
50 g leivontamargariinia
1 dl rahkaa
1 ½ dl Teff Fibra -jauhoa
1 dl parmesanjuustoraastetta
½ tl suolaa
1tl leivinjauhetta
1 kananmuna
Päälle:
½ kesäkesäkurpitsaa kuutioituna (noin 3 dl)
tai 1 dl purjoa suikaloituna
100 g kinkkua suikaloituna
1 dl juustoraastetta
2 kananmunaa
1 dl ranskankermaa
1 dl maitoa
mustapippuria
suolaa
Gluteeniton kinkkupiirakka
1. Sekoita pehmeään rasvaan jauhot, juustoraaste, suola ja leivinjauhe.
2. Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi.
3. Painele taikina piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja paista pohjaa 200 asteisen uunin alimmalla tasolla 5 minuuttia.
4. Poista kesäkurpitsasta kostea keskusta lusikalla kovertaen.
5. Kuutioi kesäkurpitsa ja jaa kuutiot piiraspohjalle.
6. Jaa päälle kinkku ja juustoraaste.
7. Sekoita keskenään kananmunat, ranskankerma ja maito.
8. Mausta seos ja kaada vuokaan.
9. Kypsennä piirasta uunin alimmalla tasolla vielä noin 20 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.
Tarjoa heti tai lämmitettynä salaatin kera!
Ainekset
50 g leivontamargariinia
1 dl rahkaa
1 ½ dl Teff Fibra -jauhoa
1 dl parmesanjuustoraastetta
½ tl suolaa
1tl leivinjauhetta
1 kananmuna
Päälle:
½ kesäkesäkurpitsaa kuutioituna (noin 3 dl)
tai 1 dl purjoa suikaloituna
100 g kinkkua suikaloituna
1 dl juustoraastetta
2 kananmunaa
1 dl ranskankermaa
1 dl maitoa
mustapippuria
suolaa