Reformi Luomu Gluteeniton focaccia

Gluteeniton focaccia

Vaikeusaste: helppo

Mehevä gluteeniton focaccia on iloisen illanvieton pelastaja. Oliivit, aurinkokuivatut tomaatit ja rosmariini tuovat leipään välimerellisen maun.

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää psyllium ja anna seistä 10 minuuttia. Lisää oliiviöljy, suola ja jauhot. Vaivaa taikina yleiskoneella hyvin. Taputtele taikina öljytyin käsin leivinpaperin päälle pellille. Anna kohota leivinliinalla peitettynä noin puoli tuntia. Painele aurinkokuivatut tomaatit, oliivit, rosmariini ja oregano taikinaan. Voit ripotella mausteeksi vähän suolahiutaleita. Paista focacciaa 225 asteen uuninlämmössä noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Tämä resepti on julkaistu aiemmin Soppa 365:n ja Oriolan Hyvän olon keittiössä.