Reformi hyvivointituotteet testiryhmähaku

Kiitos kaikille testiryhmään mukaan hakeneille. Seuraa testiryhmäläisten julkaisuja Reformin Facebook– ja Instagram-kanavissa. 
_ _
Hae mukaan kevään uutuustuotteiden testiryhmään!

Reformi hyvinvointituotteiden valikoima täydentyy keväällä kolmella upealla hyvää oloa tukevalla ja edistävällä uutuudella! Hae nyt mukaan uutuustuotteiden testiryhmään!

Reformi kevään uutuuksissa on kolme hyvinvointituotetta, jotka edistävät hyvinvointia kukin omalla tavallaan. Valitse kolmesta uutuustuotteesta itsellesi ajankohtaisin ja joka vastaa eniten kiinnostustasi!

1. Tuote joka edistää ihon pysymistä heleänä.
2. Tuote joka voi auttaa pitämään virtsavaivat kurissa.
3. Tuote jonka avulla voi huolehtia nestetasapainosta liikunnan tai helteiden aikaan.

Testiryhmän säännöt

Testiryhmän hakuaika on 2.-19.4.2020. Arvomme kaikkien hakemuksen jättäneiden kesken 20 osallistujaa testiryhmään viikolla 17. Tuotteet lähetetään testiryhmäläisille viikolla 18. Testausaika on 4.-31.5.2020.

Testiryhmäläisille lähetetään testiryhmätuotetta kahden (2) kuukauden käyttöä varten. Hyvinvointituotteen testiaika kestää yhden (1) kuukauden ajan. Toisen kuukauden tuotteet jäävät testiryhmäläiseksi kiitokseksi testissä mukanaolosta.

Testiryhmäläinen sitoutuu ottamaan tuotekuvia tuotteesta ja arvioimaan tuotetta. Testiryhmäläiset lähettävät kukin vähintään 2 valokuvaa 1.6. mennessä sähköpostilla Reformille. Reformi pidättää oikeuden käyttää testiryhmän kuvia Reformin markkinoinnissa. Testiryhmäläinen voi julkaista valokuvia omassa somekanavassa. Kuvat merkitään tunnisteella #reformi.